Детски фототапети

Ако се колебаете как да облагородите интериора в детската стая, то тази статия ще е много полезна за вас. За добавяне на доза свежест в стаята не е необходимо да се сменят мебелите или да се прави основен ремонт. Ще постигнете повече свежест в интериора на детската стая, ако просто смените цвета на една от стените. И ако искате нещо различно, оригинално, индивидуално и да впечатлите децата си, има няколко прости начина!

Фототапет Маринет и Адриен от „Чудотворна калинка“ - 13654

Направете декорация на една от стените с помощта на фототапети за детска стая от нашия уебсайт. Можете да избирате измежду стотици фототапети. Важно е основният цвят на фототапета да се слива с багрите на останалите стени и общите мебели в стаята, за да получите качествен, красив и нов декор. Декоративните фототапети са екологично чисти продукти, отпечатани със специални мастила на водна основа, без мирис и без токсини. Те могат да бъдат отпечатани на поларна основа без PVC. Днес фототапетите се избират от много семейства, които искат да внесат уют в домовете си.

Фототапет футболно игрище - C04128


Фототапет футболно игрище - 11798


3D Фототапет футболни топки разбиват стената - 3383

Фототапет за футболен фен - 3382

132

Ако искате да изберете тази опция за освежаване, вие ще облагородите интериора в детската стая и ще внесете весело и ведро настроение. Ние ви предлагаме висококачествени модели фототапети, които ще бъдат при вас след 3-5 дни от датата на вашата поръчка. Доставката е безплатна и в опаковката е включено лепило. Затова не губете време, а изберете подходящ фототапет за стаята на вашите деца и ги зарадвайте.

Фототапет еднорози - 12550


Фототапет за детска стая - балон със животни - 13510


Фототапет земята на еднорозите - 13239


Фототапет облак със спящи животни - 13671


Фототапет принцесата и еднорогът - 13238

Полезни съвети и идеи: