Фототапети за стена

       Искате ли да внесете свежо усещане във вашата стая? Помислете за поставяне на фототапети, които ще създадат красиво пространство. Преди това, обаче, помислете къде първо гледате, когато влезете в дадена стая, за да изберете най-подходящото място за вашия фототапет.

 

3D Фототапет арка, водеща към водопад - 11553


3D фототапет пейзаж с красиво езеро - 1079


Фототапет горско езеро - 10513


Фототапет зелена гора - 186


Фототапет слънчеви лъчи в гората - 10329

      Различните стаи имат свои собствени характеристики. Например, спалнята има една основна фокусна точка и това е пространството над леглото. Изберете фототапет с по-малък размер, който да поставите над леглото или все пак, ако покрива цялата стена, нека акцентът на фототапета да не се губи зад таблата на леглото, зад гардероба или шкафа. За трапезарията мястото, където е препоръчително да се постави фототапетът, е локацията, където попадат очите при влизане в стаята. Покриването на цяла празна стена с фототапет, който отговаря на стила на мебелите, ще добави отличен фокус към стаята, където семейството прекарва по-голямата част от своето време.


 Фототапет слънчеви лъчи в гората - 10331


Фототапет слънчеви лъчи, докосващи нежно гората - 2226


Фототапет отражения в езерото - 12024


Фототапет отвъд облаците - 10109


Фототапет синьо небе, бели облаци и слънцето - 2305

      Когато говорим за фототапети, защо да не сложим и един фототапет в банята? Използвайте стената срещу огледалото, за да придадете тон на отражението му. Екзотичните тропически гори са идеален вариант за фототапет за баня, защото оказват релаксиращо въздействие. Разгледайте всички модели на нашия уебсайт - fototapeti.eu, където имаме много различни оферти за вас. Насладете се на доставка в рамките на 2 дни и след това можете да поставите красивия фототапет, който сте избрали за дома си.

Фототапет Алпийски пейзаж - 10507

Фототапет водопад и червенo небе - 12984

Фототапет красиви тропически водопади - 10386

Фототапет разкошен водопад по време на изгрев - 13056

Фототапет рисунка на водопади и природа - 10515Полезни съвети и идеи: