Фототапети Париж и Лондон

        Ако сте човек, който обича да пътува, да опознава нови култури и места, вероятно сте влюбени в различни гледки от мечтаните дестинации. В тази статия ще говорим главно за фототапетите, които променят всяко място, където са поставени. Фототапетите с градски пейзажи са едни от най-предпочитаните, тъй като те са модерни, интересни и атрактивни. Лесно привличат вниманието и създават усещане за непосредствена близост до известните забележителности, които са изобразени на тях. 


 Фототапет 3d тераса с изглед към Париж - 11417


Фототапет Биг Бен, Лондон - 844


Фототапет Тауър Бридж, Лондон - 846


Фототапет средиземноморски двор - 10388


Фототапет улица с цветя по стените - 1339

       С помощта на фототапети вие можете оптически да направите една стая по-просторна и по-светла. Умелият подбор на цветовете създава истински чудеса. В нашия онлайн магазин ще откриете прекрасни фототапети с гледки от романтични дестинации – Париж, Лондон, Венеция. Тези градски пейзажи просто спират дъха и оставят траен спомен. Изобразени на фототапети, те изглеждат напълно реалистично.

 

Фототапет цветни къщи - 10745


Фототапет Айфеловата кула - 221


Фототапет Айфеловата кула - 221


Фототапет Тауър Бридж, Лондон - 846


Фототапет Биг Бен, Лондон

         Фототапетите създават усещане за дълбочина и илюзия за повече простор. Разгледайте нашия каталог с фототапети и изберете този модел, който най-много ви впечатлява. Очаквайте вашата поръчка в рамките на 2 дни. Ние ви гарантираме пълна удовлетвореност от направената поръчка и успешна позитивна промяна на интериора във вашия дом.

Полезни съвети и идеи: