Фототапети с камък, тукла и дърво

Фототапетите с тухлени, каменни и дървени стени са чудесен начин да украсите своя дом. И не само това - те имат и някои предимства, които ще споделим с вас. Сигурни сме, че много от вас са се чудили кой фототапет да изберат. Ако харесвате фототапетите, имитиращи камък, ние сме сигурни, че ще ви допаднат нашите фототапети с тухлени, каменни и дървени стени. Много хора вярват, че фототапетите, имитиращи камък, са по-добро решение от полагането на обикновен камък.

Фототапет каменна облицовка за стена - 11974

Фототапет бежови камъни - 761


Фототапет сив камък - 521


Фототапет стена от сив камък - 2194


Фототапет стена от сиви и кафяви камъни - 2197Поддържането на каменна стена в действителност е доста трудна задача, изискваща системни грижи. Малко хора са наясно, че камъкът е магнит за прах и за съжаление той се наслоява с прах постоянно и ежедневно. Премахването на праха от камъка е мисия невъзможна! От друга страна, фототапетите с тухлени, каменни и дървени стени са лесни за поддръжка, тъй като материалът, от който са направени, не привлича прах и много рядко се замърсява, а прахът бива отстранен много лесно с влажна кърпа.

Фототапет стара тухлена стена - 10182


Фототапет тухлена стена - 1927


Фототапет имитация на стена от естествен камък - 1537

 Фототапетите се поставят на стената много бързо, доставят се до вашата врата и не е нужно да носите сто килограма камъни. Ние винаги уважаваме личния избор на своите клиенти и вярваме, че всеки може да направи правилния избор за себе си. 

Фототапет с червени и сини тухли - 11975


Фототапет бяла тухлена стена - 1782


Фототапет с червени и сини тухли - 11975


Фототапет бяла тухлена стена - 1782Полезни съвети и идеи: