Фототапети с карта на света

Дизайнът на фототапетите, представящи картите на света, е уникален, вълнуващ и много стилен. Често се избира от хора, които обичат да пътуват. Ето защо, ние предлагаме фототапети с голяма карта на света. Разнообразието от фототапети с карти на света притежава уникалния чар на стария свят, пренесен в модерен дом или офис. И този ретро вид придава на домовете много хармония и топлина. Докосването до стила на старите класически художници е запечатано в цялата визия на фототапета с карта на света.

D79

D77

Уютът в една стая с класически мебели и с тези модели фототапети е гарантиран и почти елиминира нуждата от скъпи произведения на изкуството или ги допълва успешно. Големите фототапети с карта на света са много подходящи за офиса и за детска стая. Не забравяйте, че те също са напълно 100% екологични. Цветовете са плътни и пастелни. Тези модели имат изключително прецизни детайли и перфектна яснота на указателните табели. Нашият онлайн магазин за фототапети също предлага антични карти на света и Слънчевата система. 

309


Фототапет сблъсък на галактика и звезден прах - 2734

Качеството на фототапетите в нашия онлайн магазин е абсолютно гарантирано, затова ги погледнете и поръчайте този модел, който най-много ви допада. Можете да изберете размери, които да се поберат във вашата стая или офис. Фототапетът ще е при вас след 3-5 дни от датата на поръчката и ще получите безплатна доставка с включено лепило в опаковката. И хубавото е, че е лесно да бъде разлепен от стената, ако решите да го преместите или просто да го свалите. Фототапетът с карта на света е отличен избор за пътешественици.