3D Фототапети за стена

Ако сте човек, който харесва изкуството и цените красивите творения, фототапетите ще бъдат идеалната декорация за вашия дом. Всеки фототапет от нашия уебсайт е уникално произведение на изкуството, като се вземат предвид многото фактори при неговото проектиране и производство. Разположението на фототапета е важен аспект, защото креативността у дома винаги е чудесен начин да се осигури акцент на стената, който носи послание. Нашите 3D фототапети ще бъдат този красив акцент за всяка стая във вашия дом.

3D Фототапет с абстрактни елементи - 10419

3D Фототапет за хол белоснежни форми и синьо небе - 11852

Фототапет кристали на сив фон - 10406

Фототапет минималистични форми в черно и бяло - 10684

3D Фототапет цветя в коридора - 3360


3D фототапетите са страхотни артистични подходи към стените. Това е идеалният начин да покажете някаква индивидуалност и въображение. Но преди да изберете 3D фототапет, обмислете добре това решение и бъдете сигурни, че искате да го виждате постоянно в стаята си. Фототапетите са фокусен център. Те поставят акцент в стаята и са първото нещо, което се вижда като се влезе в дадено помещение. Фототапетът е източник на основното настроение, което искате да внесете. Мебелите в стаята трябва да бъдат в хармония с фототапета в цветово и стилово отношение. Много важно е фототапетът да може да се впише хармонично в пространството.

За съжаление, често като казваме фототапет, имаме предвид снимка, отпечатана в голям размер и залепена на стената. Но истината е, че един 3D фототапет създава усещане за пространство, дълбочина и динамика. Той приласкава погледите много повече от една обикновена снемка в голям размер.
Полезни съвети и идеи: