Фототапети с животни

Интериорният дизайн непрестанно се развива. Фототапетите с животни са известни като един прекрасен начин за декорация на дома и са предпочитани от много хора. Елените, конете, делфините, тигрите, пандите са красиви животни, които се срещат често на фототапетите с животни. В нашия уебсайт ще намерите богато разнообразие от модели фототапети, които ще направят интериора на дома ви по-атрактивен. 

Фототапет делфини - C04107

Единственото правило, което трябва да съблюдавате, когато избирате фототапет за дома си, е да помислите за цветовете. Както вероятно знаете, вашият дом може да се превърне в място, където да подобрявате своето настроение, да успокоявате душата си и да повдигате духа си. Ако подберете правилните цветове, лесно ще постигнете тези неща.

Фототапет сърна - C440

 

Фототапет елен отблизо - 3194


Фототапет ягуар - C0466


Фототапет сибирски тигри през зимата - 13004


Фототапет свободни, бягащи коне - 10083

Например, всички нюанси на червеното, както и розовото се съчетават добре, а розовото и червеното, взети заедно в добре съчетани тоналности, могат да добавят изключителна топлина към вашия хол или чувственост във вашата спалня. Кафявите тонове в комбинация с оранжево изглеждат чудесно в хола и кухнята, но с тъмнооранжевото не е желателно да се прекалява. Всички сме запознати с факта, че зеленото се съчетава отлично с жълтото, но малко от вас знаят, че ако присъства и синьото към тази стандартна комбинация, ще се постигне забележителна свежест. Нашите фототапети с животни са чудесен вариант за всяка стая във вашата къща, така че разгледайте уебсайта и изберете нещо, което ви харесва.

Фототапет Ягуар на черен фон - 10148

Фототапет тигър, пробиващ тухлена стена - 10400

Фототапет дива котка - 13005


Фототапет африкански животни - 693Полезни съвети и идеи: